1/3 van de wereldwijde voedselproductie wordt verspild. Te klein, verkeerd gelabeld of te bont. Dit alles doet niets af aan de smaak, maar toch zijn dit redenen waarom voedsel wordt weggegooid. Wereldwijd wordt 1/3 van de voedselproductie verspild. Voedselverspilling is een probleem en dit moet anders volgens de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is een initiatief van ondernemer Bob Hutten. Hij kon het probleem van de grootschalige voedselverspilling niet langer aanzien.

De Verspillingsfabriek redt gedupeerde verse groenten die overblijven bij telers, versnijders en groothandels. Het gaat om groenten die afwijken in kleur, vorm of maat. Van kopjes en kontjes van tomaten tot stronken van broccoli. Maar ook snijresten of te kleine uien worden door de Verspillingsfabriek verwerkt. Groenten worden ingedeeld in klassen van perfectie. Maar de natuur maakt geen perfecte groenten. Voor de Verspillingsfabriek geldt: smaak zit vanbinnen.

Bij Willy Nacho houden we van duurzame en eerlijke producten. Producten met verse ingrediënten en geen onnatuurlijke e-nummers. Een samenwerking met de Verspillingsfabriek was voor Willy Nacho dan ook vanzelfsprekend. De Verspillingsfabriek produceert de Willy Nacho Classic salsa en de Willy Nacho Mexican meat salsa. Het receptuur is ontwikkeld door Willy Nacho en de topchefs van de Verspillingsfabriek.

Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan.

CONTACTGEGEVENS

1/3 van de wereldwijde voedselproductie wordt verspild. Te klein, verkeerd gelabeld of te bont. Dit alles doet niets af aan de smaak, maar toch zijn dit redenen waarom voedsel wordt weggegooid. Wereldwijd wordt 1/3 van de voedselproductie verspild. Voedselverspilling is een probleem en dit moet anders volgens de Verspillingsfabriek. De Verspillingsfabriek is een initiatief van ondernemer Bob Hutten. Hij kon het probleem van de grootschalige voedselverspilling niet langer aanzien.

De Verspillingsfabriek redt gedupeerde verse groenten die overblijven bij telers, versnijders en groothandels. Het gaat om groenten die afwijken in kleur, vorm of maat. Van kopjes en kontjes van tomaten tot stronken van broccoli. Maar ook snijresten of te kleine uien worden door de Verspillingsfabriek verwerkt. Groenten worden ingedeeld in klassen van perfectie. Maar de natuur maakt geen perfecte groenten. Voor de Verspillingsfabriek geldt: smaak zit vanbinnen.

Bij Willy Nacho houden we van duurzame en eerlijke producten. Producten met verse ingrediënten en geen onnatuurlijke e-nummers. Een samenwerking met de Verspillingsfabriek was voor Willy Nacho dan ook vanzelfsprekend. De Verspillingsfabriek produceert de Willy Nacho Classic salsa en de Willy Nacho Mexican meat salsa. Het receptuur is ontwikkeld door Willy Nacho en de topchefs van de Verspillingsfabriek.

Samen kunnen we voedselverspilling tegengaan.

CONTACTGEGEVENS