Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Meng de olijfolie met de cajunkruiden en marineer de kipfilet met dit mengsel. Bak de kipfilet in 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Wanneer de kip is afgekoeld, mag deze in plakjes gesneden worden.

Rooster de boterhammen kort in een pan of in een broodrooster.

Bak de bacon knapperig en laat hierna uitlekken op keukenpapier.

Snij de ui, avocado en de tomaat in dunne plakken.

Smeer de geroosterde boterhammen in met een laagje mayonaise, leg hierop een beetje sla en daarop de ui, avocado, tomaat en tortillachips. Leg hierop een geroosterde boterham met aan beide kanten een beetje mayonaise. Verdeel ook hierover wat sla en dan een paar plakjes kipfilet met bacon. Besmeer nu nog een kant van een geroosterde boterham en leg de besmeerde kant op de bacon.

Prik een houten prikker door de boterhammen, snij de stapel schuin door en serveer eventueel nog met extra tortillachips en mayonaise.

Bereidingstijd

20 min

Personen

2

  Moeilijkheidsgraad

Simpel

Ingrediënten 

100 gram Willy Nacho Tortillachips
6 witte boterhammen
1 kipfilet
1 eetlepel olijfolie
Cajun kruiden
2 plakjes bacon
1 tomaat
1 avocado
1 rode ui
100 gram sla of ijsbergsla
Mayonaise