Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een springvorm in.

Snij de wortels, paprika’s, broccoli en de teentjes knoflook en roerbak samen in een wok pan. Wanneer dit mengsel bijna gaar is, schep dan de maïs erdoorheen en dan is de groentevulling klaar.

Voor de gehaktvulling: bak het gehakt rul en breng op smaak met zout, peper en eventueel Mexicaanse kruiden.  Wanneer het gehakt bijna gaar is, voeg dan de Willy Nacho tomatensalsa toe en meng goed door.

Warm de tortillawraps even voor in de oven.

Leg nu de eerste tortillawrap op de bodem van de springvorm en verdeel hierover een dun laagje van het groentemengsel. Leg hier nu de volgende tortillawrap op, smeer hier een dun laagje zure room op en verdeel hier overheen een dun laagje van het gehaktmengsel bedekt met geraspte kaas.

Blijf dit herhalen tot de springvorm vol is, verdeel Willy Nacho Tortillachips over de bovenste laag en verdeel hier overheen genoeg geraspte kaas. De taart is na 20 minuten in de oven gaar.

Personen

4

  Bereidingstijd

70 min

  Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

  Ingrediënten

200 gram Willy Nacho Tortillachips
400 milliliter Willy Nacho tomatensalsa
4 eetlepels olijfolie
2 wortels
500 gram broccoli
3 paprika’s (kleur naar eigen voorkeur)
2 teentjes knoflook
200 gram maïs
750 gram half-om-half gehakt
8 tortillawraps van 25 cm doorsnede
250 milliliter zure room
400 gram geraspte kaas