Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snij de avocado in blokjes, de bosui in ringetjes en versnipper de rode ui.

Meng de uitgelekte tonijn met de tomatenblokjes, maïs en een gesnipperde rode ui.

Verdeel de Willy Nacho tortillachips over de ovenschaal en verdeel gelijkmatig het tonijn mengsel, de avocadoblokjes en de zure room over de chips.

Top af met kaas en plaats de schaal 10-15 minuten in de oven.

Haal de schaal uit de oven en strooi als laatste de bosui ringetjes over de nachos.

  Personen

2/3

  Bereidingstijd

40 min

  Moeilijkheidsgraad

Simpel

  Ingrediënten

1 zak Willy Nacho Tortillachips
1 avocado
half blikje tomatenblokjes
blikje (150 gram) tonijn op water
50 milliliter zure room
100 gram geraspte jonge kaas

1 kleine rode ui
1 bosui
100 gram mais uit blik