Bereidingswijze

Snij de teentjes knoflook en de ui in fijne blokjes. Snij de rode peper in dunne ringetjes en de avocado in blokjes.

Bak de ui en de knoflook in een een pan.

Voeg de uitgelekte maïs en kidneybonen samen met de tomatenblikjes en breng het mengsel op smaak met de Mexicaanse kruiden en zout. Zet dit mengsel ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur. Voeg hier op de helft de rode peper bij.

Schep het bonenmengsel in een bord en serveer hiernaast tortillachips en het groentemengsel. Vegetarisch genieten!

Personen

4

Bereidingstijd

10 min

  Moeilijkheidsgraad

Simpel

Ingrediënten 

100 gram Willy Nacho Tortillachips
500 gram kidneybonen
230 gram maïs
200 gram zwarte bonen
2 tomatenblokjes
1 rode ui
3 teentjes knoflook
1 rode peper
4 eetlepels Mexicaanse kruiden
4 eetlepels guacamole (klik hier voor een recept voor guacamole).