Hé Willy, gooit er nog eens wat nacho’s in!’
Een aantal jaar geleden was ik op vakantie op Curaçao waar ik Tim Klomp Bueters, de eigenaar van ‘WISH Outdoor’ in Beek en Donk, ontmoette. Hij daagde me uit om een foodconcept te bedenken voor het vip-deck op WISH Outdoor 2013. Ik bedacht de WISH Market, een foodconcept met een marktuitstraling waar kleine tapas gerechtjes verkochten.
Tijdens het festival hing ik over de reling en dacht: ‘What the f*ck! Wat doen al die mensen daar?!’ Drommen mensen op zoek naar eten, ik wilde daar mijn eten verkopen! Maar alles was er al, van sprinkhanen en Asian Steet Food tot hamburgers en pizza’s. Na deze ervaring was ik verliefd op de festivalwereld.
Een paar weken later zat mijn beste vriend aan de bar bij eXpress-Zo (mijn eerste horecazaak) en riep hij richting de keuken: ‘Hé Willy, gooit er nog eens wat nacho’s in!’